Nieuws

04 Sep 2014

Smyth Composites heeft een unieke manier ontwikkeld om WAARSCHUWINGEN op antislip-traptreden  te tonen. Waarschuwingen, symbolen of logo's kunnen dusdanig in de antisliplaag worden verwerkt dat ze er een integraal onderdeel van vormen, d.w.z. niet gewoon erop geschilderd zijn zoals dat gebruikelijk is. Dit nieuwe procedé van het integreren van de waarschuwing houdt in dat hij er niet afslijt, dus het blijft zitten zolang de trap/vloer bestaat, wat onderhouds-/vervangingstijd en daaraan verbonden kosten bespaart. Wij bieden een service op maat, waarbij de klant de waarschuwing, het logo of het symbool dat hij wil tonen kan kiezen, evenals de kleur en de grootte. Ideaal voor het markeren van vluchtroutes, voor "Welkom"-berichten aan het begin van een gang, waarschuwingen om "Leuningen" te gebruiken en nog vele toepassingen meer. Neem voor meer details contact met ons op.

Trap trede antislip met bericht

14 Aug 2014

In reactie op veel verzoeken in de afgelopen jaren heeft Smyth Composites nu een nieuwe "transparante/tweekleurige" traptrede ontwikkeld. Voortaan zal deze trede bij doorlopende slijtage in dezelfde kleur afslijten, met daaronder een contrasterende bodemlaagcoating. Als gevolg daarvan ziet deze nieuwe "Premiumtrede" er beter uit en heeft een langere levensduur dan vergelijkbare producten op de huidige markt. Traptreden kunnen nog steeds in elke kleur worden gefabriceerd, compleet met een transparante contrasterende neus.

Premier trap treden


21 Dec 2012
Uit recente cijfers van de Nationale Accident Hulplijn in Groot Britanië blijkt dat claims van mensen die geloven dat ze moeten worden gecompenseerd voor het uitglijden en vallen, zeer hoog zijn. Als gevolg van de slip en afhankelijk van de ernst van de slip, zijn er uitbetalingen tot 76k pond te verwachten.